Om mig

OM MIG

medmc3a4nsklighet-kopia
bjoern-k-webb-660x439

Vill du få en bra utbildning?

Om du vill veta mer så tveka inte! Kontakta mig!

Vårt synsätt

Värdegrund

att främja kundens kunskapsutveckling samt att motivera kunden till att visa Hänsyn, ta Ansvar och uppvisa gott omdöme i trafiken.

Kasperssons Trafikskola vill ge dig en individanpassad utbildning i enlighet med kursplan b. En körbedömning och ett samtal är viktiga pusselbitar för att kunna skapa en hållbar planering och du kan även få en kostnadskalkyl.

Vår historia

Min Bakgrund

Jag lärde mig att köra bil när jag var 23 år. Jag kan inte säga att jag kunde så mycket trafikregler och jag var osäker på växlarnas olika lägen. Jag klarade ändå kunskapsprovet och jag klarade körprovet. Detta var 1996.

Idag ställs det mycket högre krav på den som ska ha ett körkort. Förståelse för fakta som till exempel hur kopplingen fungerar, förståelse för trafikreglers viktighet för säkerheten, men även förståelse för att trafikregler bör frånses då det handlar om att undvika en fara för olycka.

Jag vill medverka till att fler framtida körkortsinnehavare väljer att aldrig utsätta sig själva eller andra för onödig fara. Jag vill motivera dem till att hålla sig inom de lagar och regler som trafikförfattningen tillhandahåller för att spara liv..

Det är mitt lilla uppdrag i mitt nystartade företag

Björn-jean Kaspersson

  • Trafiklärare år 2011
  • Introduktionsutbildare 2011
  • Riskutbildare 2012
  • Utbildningsledare 2017
  • Trafikskolechef 2018

Gilla oss på Facebook

Facebook Pagelike Widget